Despre mine/Blog/Contact

Despre mine – Rezumat (foarte scurt):

Citesc. Scriu. Trag concluzii. Râd. Dau sfaturi gratis, pentru că mă interesează și respect foarte mult timpul prețios al celorlalți.

Despre mine – Rezumat (mai lung):

a) Om de Litere. De ani buni – scriu. Diverse. Articole (tehnologie &Co) pentru The Wall Street Journal, The Economist, The Tech Herald, The Register și alte asemenea ‘fițuici’. Critică literară pentru o editură din Anglia.

b) Om de Numere. De și mai mulți ani fac cercetare, modelare matematică și statistică aplicată în domeniile vieții. Pe unde pot, dar în special la un institut de cercetare din Statele Unite.

Despre blog: pe acest blog NU este democrație. Aici scriu ce îmi trece prin minte. În general exerciții literare (bălmăjeli, cum ar spune tot românul), dar nu numai. Pe acest blog NU există reclame (mascate sau nemascate, marcate sau nemarcate) și nici nu vor exista în viitor. Dacă observați linkuri în diferite scriituri, atunci să știți că ele nu sunt reclame. Sunt niște pur-și-simplu, și am să vă rog să le luați ca atare.

Contact: În general, toate discuțiile (cu mine) se poartă în spatele unor uși închise, nu pe blog ci pe email (precum – în cea mai mare parte – sunt livrate și mesajele despre noile scriituri). Deci, dacă ai să-mi spui ceva, mă poți contacta aici: alexlazarblog@gmail.com